Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Rode wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin van jus, champignons, foelie, gekruide bouillon, kalfsgehakt, laurierblad, mager rookspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, tijm, tomaat, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, ei, foelie, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër: