Recept uit Pannenkoeken:
Boekweitflensjes met doperwten en munt
- Ingrediënten:
- azijn, boekweitmeel, boter, crème fraîche, doperwten, eieren, feta, groentenbouillonblokje, koffieroom, melk, munt, peper, ui en zout
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Pannenkoeken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!: