200 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepergehaktmelkmosterdnootmuskaatolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarode uirundergehaktsjalotsuikertijmtomatenpureewaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipgehaktballetjes met knoflook

Ingrediënten:
ajam pangangsaus, bloem, bosui, boter, ei, gemberpoeder, havermout, kipgehakt, knoflook, koriander, paneermeel, peper, pindasaus, pittige ketjapsaus, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Polpette van lamsgehakt & pistachenoten

Ingrediënten:
broodkruim, ei, extra vierge-olijfolie, fijn zout, knoflook, lamsgehakt, paneermeel, pistachenoten, tomatensaus, ui, vijfkruidenpoeder en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:

Bugsit goreng

Ingrediënten:
bloem, chilisaus, ei, half-om-halfgehakt, ketjap, knoflook, loempiavellen, meelwormen, paneermeel, prei, sambal oelek, sesamolie, sjalot en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Aubergine-gehaktbrood

Ingrediënten:
aubergine, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, pijnboompitjes, provençaalse kruiden, rundergehakt, ui, wittebroodmeel en zonnebloempitten

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Seitanburger

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, knoflook, paneermeel, peper, seitan, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gepaneerde varkenspootjes

Ingrediënten:
alcohol, ei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, paneermeel, saus naar keuze, ui, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalkoenrollade

Ingrediënten:
citroenmelisse, crème fraîche, ei, gedroogde pruimen, kalkoenborst, knoflook, mosterd, olie, paneermeel, rode wijn, ui, water, wijnazijn, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Auberginerolletjes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bliktomaten, ei, knoflook, olijfolie, oude geraspte kaas, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselieblad, suiker en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde duifjes - pichones rellenos

Ingrediënten:
ei, gevogeltebouillon, half-om-halfgehakt, jonge duif, kaneel, knoflook, paneermeel, peper, pijnboompitten, prei, reuzel, sjalot, verse peterselie, vet rookspek, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...