Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfsvlees met knoflook - aillade gasconne
- Ingrediënten:
- broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, fond, kalfsbotten, kalfsgehakt, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rijst, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: