Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Gesauteerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, spek, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, komkommer, laurier, marsala, meel, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, rode paprika, rode wijn, salie, sjalot, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: