Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Haan in rode wijn
- Ingrediënten:
- bloed, bloem, boter, bouquet garni, buikspek, champignon, cognac, haan, knoflook, peper, rode wijn, sjalot, suiker en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: