Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bruin van jus, citroensap, ei, foelie, knoflook, laurier, laurierblad, mager rookspek, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Onze Franse keuken: