Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfsvlees met knoflook - aillade gasconne
- Ingrediënten:
- broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, groente, kalfsbotten, kalfsgehakt, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Portfolio:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit 52 Soepen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: