Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Inktvisjes gemarineerd in olijfolie en oregano
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, inktvis, olijfolie, oregano, sjalot, sla, zout en zwarte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, ei, gember, knoflook, olie, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sjalot, suiker, tomaat, vruchtensap, water, witte peper, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Moro: