171 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroendilleeifijne kristalsuikerknoflookkomkommerkorianderlauriermuntoliepeterselieplantaardige olierode uirozemarijntijmtomaatuiwaterwitte peperzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rode quinoa en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, fijne kristalsuiker, grof zeezout, olijfolie, rode quinoa, rodewijnazijn, sjalot, sumak, waterkers en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Wortelsalade met oranjebloesemwater

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, oranjebloesemwater, verse munt, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gepocheerde kweepeer met kwark en zoete hazelnoten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gepocheerde zalm met risonisalade

Ingrediënten:
citroen, citroensap, dille, doperwten, kristalsuiker, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, risoni, spinazie, suiker, witte peperkorrels, zalm, zalmfilet, zeezout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

linzensalade met tomaat en dille

Ingrediënten:
bruine linzen, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, peper, rode ui, rodewijnazijn, suiker, verse dille en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Caponata di carciofi - Artisjok caponata

Ingrediënten:
artisjok, bleekselderij, citroensap, knoflookolie, munt, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, suiker, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Gefrituurde sardineballetjes

Ingrediënten:
bloem, citroensap, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, sardines, tomaat, verse koriander, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Mosselen met pijnboompittensaus

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, verse dille, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Mayonaise

Ingrediënten:
canola-olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, fruitige olijfolie, milde olie, sherryazijn, suiker, witte peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Salade van rauwe biet met pistachenotensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, pistachenoten, rode biet, sinaasappelbloesemwater, suiker, verse bladpeterselie, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Gebraden lamszadel met pruimensaus

Ingrediënten:
basterdsuiker, blauwe pruimen, bruine suiker, citroensap, extra vergine olijfolie, handappel, kippenbouillon, lamszadel, pijpkaneel, rode wijn, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees / ovenschotel
Haal meer recepten op...