93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumcitroensapcourgettegroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeterselierijstrode paprikaspecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Aziatisch gelakte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bonenkruid, citroenzest, fleur de sel, hoisinsaus, honing, knoflookolie, limoenzest, peper, rozemarijn, saké, sesamzaad, sojasaus en tijm

Keuken:
Aziatisch / Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pilav met kikkererwten, aubergine en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, basmatirijst, kikkererwten, bouillon, chilivlokken, courgette, courgette, feta, fruit, granen, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rijst, knoflook, ui en kruiden

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, paprika, peper, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, ui en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Auberginepuree

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Groentewaaier

Ingrediënten:
aubergine, gele courgette, gele paprika, groene courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilcum, gele paprika, gevogeltefond, groene courgette, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomatenpuree en zout

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, dragon, extra vergine olijfolie, gele paprika, groene paprika, knoflook, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Salat von mediterranem Gemüse mit Olivenvinaigrette und Pinienkernen / Salade van mediterrane groenten met olijvenvinaigrette en pijnappelpitten

Ingrediënten:
gefrituurde basilcumbladeren, gele minipaprika, knoflook, laurier, miniartisjokken, miniaubergine, minicourgette, minivenkel, olijfolie, olijfvinaigrette, parmezaanse kaas, rode minipaprika, rozemarijn, sherry-struiktomaten, shiitake, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kabeljauw met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroenkruid, courgette, droge witte wijn, frituurvet, groene kruiden, grof zeezout, kabeljauwfilet met huid, knoflook, laurier, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rozemarijn, spaanse peper, tijm, tomaten, tomatensap, ui, vastkokende aardappels en zoete paprika

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Ratatouille-gratin

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, pijnappelpitten, rode paprika, rozemarijn, rucola, suiker, tijm, tomaten, water en zout

Soort:
vegan / groente
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Macaroni-ovenschotel met lamsgehakt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, gezeefde tomaat, knoflook, lamsgehakt, macaroni, melk, nootmuskaat, olie, oude goudse kaas, peper, rozemarijn, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Franse kip uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, citroen, gedroogde basilicum, gedroogde rozemarijn, gedroogde salie, gedroogde tijm, grof zeezout, honing, kip, olijfolie, rode ui, tijm, tomaten, peper en zout

Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groente, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...