Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gehakt, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rode wijn, rode wijnazijn, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: