Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peterselie, rijst, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: