Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Eidooierpasta met boter, salie en witte truffel
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, parmezaanse kaas, salie, vleesbouillon, witte peper, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bieslook, bleekselderij, bloem, champignon, eekhoorntjesbrood, ei, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, room, spinazie, truffel, ui, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: