140 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencourgettedroge witte wijneihamknoflookkruidenmelkmozzarellaolieoreganopancettaparmahamparmezaanse kaaspeterselierunderbouillontijmtomaatuivleeswortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met varkensvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hollandse sla

Ingrediënten:
azijn, bismarckharing, edammer kaas, gekookte ham, kappertjes, mosterd, olie, peper, tomaten, tong, tuinkruiden, varkensvlees, zilveruitjes, zout en zure augurk

Keuken:
Nederlands
Soort:
salade
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenhoofdkaas met sauce gribiche

Ingrediënten:
augurk, basilicum, citroengras, citroensap, kappertje, koolrabi, kruidnagel, laurierblad, meiknol, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, selderijblad, sjalot, tijm, ui, varkenskop, varkenspoot, varkensschenkel, varkenstong, vlees, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / broodbeleg / mosterd
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Vlinderpasta Met Kip En Tomaten8 Basilicumcrème

Ingrediënten:
basilicum, farfalle, gehakt, peterselie, parmezaanse kaas, kip, knoflook, water, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, vlees, zongedroogde tomaten op olie, zonnebloempitten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Suddergeit

Ingrediënten:
basilicum, bliktomaten, geitenbout, geitenschouder, knoflook, laurierblad, olijfolie, peperkorrel, prei, rode wijn, tijm, ui, vlees en winterwortel

Keuken:
Hollands
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hamsaus

Ingrediënten:
basilicum, bayonneham, knoflook, olijfolie, parmaham, peper, pijnboompitten, serranoham, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Varkenslapjes "Windsor"

Ingrediënten:
ananas uit blik, cocktailkersen, olie, slagroom, sojasaus, tuinkruiden, varkenslapjes, varkensleverpastei, witte peper, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Salade van prosciutto & meloen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, cantaloupemeloen, citroen, extra vierge olijfolie, prosciutto, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Patrijzen "Kayserberg"

Ingrediënten:
appel, azijn, basilicum, knoflookpoeder, olie, paprika, patrijs, peper, peterselie, rauwe ham, rode wijn, spek, tijm, tomaten, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...