Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Aspergesoep a la Comtesse
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, suiker, volle melk, witte asperge en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Snack of tussendoortje uit Toprecepten voor de sifon:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: