331 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapeidooiereiwitmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterseliesjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte peperwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Kipgehaktballetjes met knoflook

Ingrediënten:
ajam pangangsaus, bloem, bosui, boter, ei, gemberpoeder, havermout, kipgehakt, knoflook, koriander, paneermeel, peper, pindasaus, pittige ketjapsaus, sambal oelek en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ei-hamschoteltje uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gekookte ham, jong belegen kaas, knoflookpoeder, melk, nootmuskaat, paneermeel, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / hartige hapjes
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gefrituurde gevulde olijven

Ingrediënten:
ansjovis op olie, bloem, citroen, ei, groene olijven, knoflook, panko, parmezaanse kaas, peper, salie en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spinazietaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, peper, ricotta, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:

Allerbeste maisbrood & chipotleboter

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cheddar, chipotlepeper, ciderazijn, ei, goudse kaas, huttenkase, jalapeñopeper, knoflook, mais, maïsmeel, melk, peper, polenta en spaanse peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...