Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, eidooier, gember, kaneel, knoflook, kratiem, melk, mosterd, nam pla, olie, paneermeel, peterselie, plantaardige olie, specerijen, thaise vissaus, tomaat, ui, vet, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Spice Wise:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst: