Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, rode wijn, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Grieks koken:
Diner / voorgerecht uit Hip Holland:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Es' Factory:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: