Recept uit Koken voor elke dag:
Puree van gierst, aardappelen en wortelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, gierst, melk, peper, tijm, water, wortelen en zout
- Soort:
- pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mediterraneo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek: