Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laurierblad, olie, oregano, paprika, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De verse Spaanse keuken: