Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Zeebaars in een korst van zeezout met een mousse van prei
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, grof zeezout, prei, witte peper, zeebaars en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Keukendagboek 2: