Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Lamskotelet met citroen
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, honing, knoflook, korianderpoeder, lamskotelet, olijfolie, rode chilipeper, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, chilipeper, citroenrasp, garam masala, gemalen komijn, honing, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Speisekammer:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: