Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Vol-au-vent (kippenpastei)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel-balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, champignon, crème fraîche, droge witte wijn, druivenpitolie, groente, kip, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, slagroom, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2: