Recept uit Keukendagboek 2:
Mosselsoep met tomaten en basilicum
- Ingrediënten:
- citroensap, peterselie, brood, mosselen, schelpen, knoflook, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, geitenkaas, knoflook, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Smakelijke salades:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: