Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Wildpaté, warm
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, salie, spek, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: