Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, honing, knoflook, kruiden, melk, munt, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Trattoria:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: