Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, crème fraîche, ei, groente, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Bijgerecht uit Nopi:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Elzas:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht van De veldkeuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse: