Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bloemkool, boter, broccoli, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Liever lokaal: