Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :