Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lever met ui, tomaten en room
- Ingrediënten:
- bloem, kalfslever, koffieroom, olijfolie, tomaat, ui, verse peterselie, vleesextract en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: