Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, slagroom, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag: