Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De Joodse keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht van De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: