Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Kalfslapjes met kaneel en tijm
- Ingrediënten:
- boter, kalfslapjes, kaneel, knoflook, tijm en vleesfond
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, kippenbouillon, komijn, koriander, kruidnagel, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, specerijen, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Hoe te eten:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Recept uit Bartje Boemboe: