Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, droge rode wijn, fleur de sel, fond, gedroogde peterselie, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Solo Food:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: