Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Tomatensoep met rijst (en soepgroenten)
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, rijst, soepgroenten, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, gehakt, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Twaalf:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto: