Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met pernod
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bonen, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, pompoen, rode paprika, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Keukendagboek 2: