Recept uit L'Art de la table:
Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
- Ingrediënten:
- aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, courgette, gemalen komijn, groente, kruiden, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van Puur Eten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Recept van Food & Friends:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen: