Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, kurkuma, olijfolie, oregano, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Honey & co:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:
Recept uit De worst story:
Recept van Francesca Kookt!: