Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, citroensap, eidooier, groente, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, room, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken: