Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag: