Basisrecept uit 1080 recepten:
Basis lamspootjes bereiden
- Ingrediënten:
- alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, ei, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: