Recept uit Mediterrane Odyssee:
Mechoui: gebraden lamsvlees met knoflook en komijn
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, komijnzaad, lamsschouder, milde paprikapoeder en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, garam masala, gember, griekse yoghurt, kaneel, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: