Recept uit Noma:
Koningskrab en prei in as van hooi
- Ingrediënten:
- boter, broodkruimels, droge witte wijn, hooi, koningskrabscharen, mosselen, peper, prei, room, sjalotje, tijm, water, witte wijn en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, peper, peterselie, room, suiker, tomaat, tomatenpuree, vet, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Noma:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Wild:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: