Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, broccoli, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, gemberpoeder, ketjap, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, laos, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit NAJAT:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Indonesie: