Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, cayennepeper, citroenrasp, dijonmosterd, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, ossenstaart, paprika, paprikapoeder, peterselie, rode wijn, selderij, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Okoko recepten: