Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine rum, cacao, chocolade, eidooier, eiwit, espresso, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, griessuiker, kristalsuiker, lange vingers, mascarpone, melk, poedersuiker, room, suiker, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Trattoria:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek: