Recept uit Koken voor elke dag:
Wortel-garnalenroomsoep
- Ingrediënten:
- bloem, grijze garnalen, room, sluimererwten, tabasco, tomaten, uien, vetstof, visbouillon en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, cognac, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: