Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Een nachtlang gebraden varkensvlees
- Ingrediënten:
- bouillon, knoflook, olijfolie, tijm, ui, varkensschouder, venkelknollen, venkelzaad, witte wijn, wortel en zeezout
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, lente-ui, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Spis:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van What's that smell: