Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, droge witte wijn, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, specerijen, spek, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Brunch / lunch uit Nopi:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: